Kalastajan Kanavan ajankohtaista -sivulla  on tietoa Kalastajan Kanavan uutisista, tapahtumista, kisoista ja tulevista sarjoista.

Ajankohtaista

10.2.2017 Vaatteella on väliä -dokumenttisarja alkaa

Noin 1,8 miljoonaa suomalaista kalastaa vuosittain, heidän lisäksi vesillä liikkuu lukuisia veneilijöitä sekä muita vesiliikuntalajeja harrastavia. Vesillä- ja jäälläliikkujat harvoin havahtuvat pohtimaan, miten vakavasta tilanteesta on kyse, mikäli he joutuisivat veden varaan. Asiantuntijoiden mukaan kyse on paljon asenteista; ei niin tapahdu minulle. Vaatteella on väliä -sarja perustuu asiantuntijahaastatteluihin ja käyttäjäkokemuksiin sekä avaa käytännön esimerkein ja tosielämän tarinoin kylmän veden vaaroja sekä kertoo vesiliikuntalajeja harrastaville, miten harrastuskautta voi pidentää.

Kalastajan Kanavan toteuttama sarja on rakennettu yhteistyössä Ursuk Oy:n sekä Suomen Uimaopetus- ja Hengenpelastusliiton kanssa. Sarjan asiantuntijoina toimivat mm. Rajavartiolaitoksen Vartiolentolaivueen pintapelastaja Mikko Knuutila sekä Varsinais-Suomen Pelastuslaitoksen palomestari Marko Rostedt.

Vaatteella on väliä -sarja alkaa helmikuun 10. päivä.

 

20.11.2016 Kalastajan Kanava toteuttaa verkkopohjaisen kyselyn liittyen naisten kalastusvaatteisiin. Vastaa kyselyyn 27.11. iltaan mennessä osoitteessa: https://fi.surveymonkey.com/r/VQLPLNX Vastanneiden ja yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan Ursuit-huppari ja muutamia muita tuotepalkintoja.

15.10.2016  Kalastajan Kanavan Facebook-sivulla on nyt 3000 tykkääjää!  Kiitos kaikille!

3000 Facebook-tykkääjän rajapyykin ylityksen johdosta käynnistämme kisan, jossa osallistumalla voit voittaa kuukausittain huippu palkintoja!

Kisaperiaate: Lähetä lokakuun loppuun (31.10.) mennessä vielä julkaisematon kalastusvideosi LINKKI osoitteeseen info(a)eforte.fi. Arvomme lokakuun aikana lähettäneiden kesken viehepaketin sekä paras video julkaistaan kanavalla marraskuun alussa Kalastajan Kanavan Kuukauden Videona. Jokainen julkaistu kuukauden video palkitaan! Linkin yhteydessä tulee toimittaa tieto videon tekijästä/jöistä ja ketä kuvissa näkyy. Myös videon tekijän yhteystiedot kuten puhelinnumero ja osoite mukaan.

Säännöt: Lähettämällä linkin videoosi annat Kalastajan Kanavalle oikeuden julkaista videon omissa kanavissaan. Mikäli videossa esiintyy muita henkilöitä, pyydäthän heiltä oikeudet videon julkaisuun, sillä Kalastajan Kanava ei ole vastuussa videon julkaisuoikeuksiin liittyvistä kiistoista tai epäselvyyksistä. Mikäli selviää, että video on jo aiemmin julkaistu, pidätämme oikeuden jättää palkitsematta videon tekijän. Osallistumalla hyväksyt kisaperiaatteen ja sen säännöt. Facebook ei liitty tähänkään kisaan mitenkään. Pidätämme oikeuden jatkaa kisaa niin pitkään kun parhaaksi näemme ja lopettaa/muuttaa sitä tarpeen mukaan.

18.9.2016 Facebookin 1-vuotissyntymäpäiväkisan voittajat: Janne Ojanen (Pro Logicin kalakehto), Pauli Reiman (Patriot-kumihavashaavi), Kari Sivula (Patriotin suonipihdit ja Ursuit-puff) ja  Stefan Saari (Patriotin suonipihdit ja Ursuit-puff). Onnea voittajille!

1.9.2016 Kalastajan Kanava dokumentoi Hongkong Challenge -heittokalastuskisan tapahtumia Lohjanjärvellä 10.9.2016.