Keulamoottorin asennus

Keulamoottorin asennus – Kalastus², jakso 1


Keulamoottorin asennus – Kalastus², jakso 1


Tervetuloa uuden Kalastus² sarjamme pariin!

Sähköllä toimivat keulamoottorit ovat yleistyneet viime vuosina kalastajien veneissä. Sarjan ensimmäisessä jaksossa perehdytämme teidät siihen, minkälainen operaatio sähköisen keulamoottorin asennus on. Mikäli keulamoottoria on päässyt käyttämään ja kokemaan sen kalastusta parantavaa vaikutusta, on se muuttunut monelle käyttäjälleen lähes korvaamattomaksi apuvälineeksi.

Kaikki kalastusmuodot muuttuvat tarkemmaksi ja mukavammaksi keulamoottorin avulla. Taivasankkuri pitää veneen paikoillaan ilman fyysistä ankkuria, rekaaminen onnistuu vaivatta ja luonto kiittää kun ei bensaa poltella tai moottoria päristellä.

Katsokaapa sarjamme ensimmäinen jakso ja tutustukaa, miten asennus hoidetaan ammattilaisten toimesta. Tulevissa jaksoissa pääsette sitten tutustumaan keulakoneeseen käytännön olosuhteissa.

Kalastus² – Kalastusta toisessa potenssissa

on Kalastajan Kanavan ja KALASTUS-lehden yhdessä tuottama dokumentaarinen videosarja kalastuksen hienosta maailmasta. Sarjan aihepiirit ovat tuttuja lehdenkin sivuilta, joten jokainen löytää sarjasta varmasti juuri itseään kiinnostavaa sisältöä.

Uusi jakso julkaistaan joka toinen maanantai, tervetuloa mukaan ja stay tuned!

Yhteistyössä

 

Kalastus² sarjan jaksot