Extrat

Kalastajan Kanava julkaisee paljon monipuolista kalastukseen liittyvää materiaalia myös kanavamme sarjojen ulkopuolelta. Extroista löydätte jatkossa ne kalastukseen liittyvät videot, jotka eivät liity tuottamiimme sarjoihin.


...
Katso lisää...

Kalastajan muotokuva

Kalastajan muotokuva -sarja kertoo tarinoita kalastavista suomalaisista rennolla ja asiantuntevalla otteella. Sarjassa kalastajat kertovat omista kokemuksistaan tuhansien järvien maan rannoilla ja vesillä kalan pyytämisestä. Avausjaksossa Kalastajan kanavan vetäjä Jyri Kuusisalo avaa omia kokemuksiaan kalastamisesta ja kalastajaksi...
Katso lisää...


Kalastajan vastuut ja velvollisuudet

Vuoden alusta voimaan astuneessa kalastuslaissa moni asia on muuttunut. Metsähallitus ja Suomen Vapaa-ajankalastajien Keskusjärjestö ovat yhteistyössä Kalastajan Kanavan kanssa toteuttaneet 8-osaisen Kalastajan vastuut ja velvollisuudet -ohjelmasarjan. Sarjan tavoitteena on avata ja kertoa kaikille kalastajille uuden kalastuslain...
Katso lisää...


Kalastus²

Kalastus² – Kalastusta toisessa potenssissa on Kalastajan Kanavan ja KALASTUS-lehden yhdessä tuottama dokumentaarinen videosarja kalastuksen hienosta maailmasta. Sarjan aihepiirit ovat tuttuja lehdenkin sivuilta, joten jokainen löytää sarjasta varmasti juuri itseään kiinnostavaa sisältöä.


Ensimmäinen kausi tarjoaa reilut...
Katso lisää...


Mikeyn kalakoulu

Mikeyn Kalakoulu on Kalastajan Kanavan yhteistyössä Raymarinen ja kalastusopas Mikey Sarelinin kanssa, toteutettu 4-osainen sarja. Sarja alkaa Raymarine -vene-elektroniikan asennuksella. Sarjan seuraavissa jaksoissa kalastusopas Mikey Sarelin antaa vinkkejä hauenkalastukseen, vertikaalijigaukseen ja heittojigaukseen sekä esittelee vene-elektroniikkaa kalastuskäytössä.

Katso lisää...

Ruoto Challenge

Kalastajan Kanavan kokoama kahdeksanpäinen lauma Suomen kärkipään kalastusoppaita on valmiina päästettäväksi irti yksi kerrallaan Tammisaaren kuuluisille haukivesille. Ruoto Challenge nimeä kantavan leikkimielisen kilpailun puitteissa miehet mittaavat taitojaan valitsemillaan välineillä, ottipaikoilla ja tekniikoilla Suomenlahden vaihtelevissa sääolosuhteissa.

Katso lisää...

Vaatteella on väliä

Vaatteella on väliä on dokumenttisarja kylmällä säällä kalastaville, veneileville ja erilaisia vesiliikuntalajeja harrastaville. Sarjassa kerrotaan kuuden jakson aikana sään mukaisen vaatetuksen merkityksestä henkilökohtaiseen vesiturvallisuuteen, toimintakykyyn sekä mahdollisuuteen pidentää harrastuskautta soveltuvan vaatetuksen avulla.

Asiantuntijahaastatteluihin sekä käyttäjäkokemuksiin...
Katso lisää...