GOEXPO 2018

​Helsingin Messukeskuksessa järjestettävässä kevään 2018 GOEXPOssa Outdoorin kalastusosio uudistuu ja tarjoaa enemmän hyötysisältöä kolmen eri teemaisen päivän aikana kalastuksen harrastajille.

 

Kalastajan Kanava tuottaa yhteistyössä messujen kanssa teemapäivien ohjelma- ja vinkkisisältöjä ja lähettää paikanpäältä live-lähetyksiä. Kalastajan Kanavalla on messuilla iso ständi, jossa pääset tutustumaan Kanavan uuteen veneeseen sekä kysymään vinkkejä kanavan vetäjältä Jyri Kuusisalolta sekä paikalla olevilta muilta kalastuksen asiantuntijoilta.

Tulosta messupäivien ohjelmat TÄSTÄ. (pdf)

Liput kannattaa hankkia messuille jo ennakkoon verkosta ja vaikka suoraan 3-päivän lippu. Liput voi tilata Messukeskuksen verkkokaupasta.

Lisätietoja tapahtumasta:

Jyri Kuusisalo/Kalastajan Kanava, info@eforte.fi

Kalastajan Kanavan kumppanit GoExpo Outdoor -messuilla:

                       

                        K.P. Baits

GOEXPO 2018 ohjelma - tulosta tarkka ohjelma

Hauenkalastajan perjantai 2.3.2018

Perjantai on Haukipäivä! Tämä vesiemme vihreä saalistaja ja kalastusmatkailun yksi tärkein kala pääsee esiin niin altaalla kuin tuotteissa ja vinkeissä. Kalastajan Kanava järjestää yhteistyössä Messujen kanssa monipuolista haukiaiheista ohjelmaa niin uistelijoille kuin heitto- ja perhokalastajille. Esillä on hauenkalastuksen uutuudet sekä pitkäaikaiset suosikit. Perjantaina isolla lavalla esiintyy mm. kalastusopas Ville-Matti Blomqvist  kertoen elektroniikan hyödyntämisestä hauenheittokalastukseen. Lisäksi mm. hauenuisteluun erikoistunut kalastusopas Markku Korhonen kertoo mollukkauistelusta.

Jigikalastajan lauantai 3.3.2018

Lauantaina hemmoitellaan jigikalastajia. Kalastajan Kanava yhdessä maamme johtavan jigikalastajan, Kalle Paavolan kanssa toteuttaa 4 eri esitystä lavalla, joten kävijät voivat olla varmoja, että omaan tietopankkiin tarttuu jotain erityistä. Kalastajan Kanavan ständiltä voi kysellä vinkkejä Kallelta sekä poimia mieluisia tuotteita omaan pakkiin. Paikalla on myös kilpakalastaja Joonas Väntti, jolta saa vinkkejä miten elektroniikkaa kananttaa hyödyntää jigikalastuksessa. 

Mökkikalastajan ja junioreiden päivä sunnuntai 4.3.2018

Sunnuntaina onkin sitten kalastavien perheiden, mökkikalastajien ja junioreiden päivä. Tarjolla on paljon esityksiä ja vinkkejä niin lasten ja nuorten kalastukseen, kalastamisen aloittamiseen sekä monipuoliseen mökkikalastukseen kuten soutu-uisteluun ja heittokalastukseen. Kalastajan Kanavan ständillä on lisäksi mökkikalastukseen liittyviä tarjouksia. Kalastusalueella on tiedossa myös kisailua lapsille ja nuorille. Lisäksi joka päivä Kanavan ständillä pääsee tutustumaan Ursuitin kuivapukuihin.