KALASTUSVINKIT LIVENÄ

Kaipaatko vinkkejä kalastukseen? Kalastajan Kanavan live- eli suorissa lähetyksissä pyrimme kertomaan mahdollisimman paljon erilaisia vinkkejä miten juuri sinä onnistuisit paremmin kalastuksessa. Kalastustekniikkavinkeistä tuotteisiin ja vinkkejä kalapaikkojen etsimiseen sekä mitä tehdä kun mikään ei toimi. Mitä kalastaa ja miten... Näitä eri kalastusvinkki-aiheita käsittelemme Perjantai-illan LivE -lähetyksissä joka perjantai.

Live-lähetyksessä voit osallistua lähetykseen esittämällä kysymyksiä ennakkoon tai kommentoimalla lähetyksen aikana. Voit myös jakaa omia kalastusvinkkejä toisille livelähetyksessä. Perjantai-illan LivE on joka perjantai klo 20.00 Kalastajan Kanavan Facebookissa ja YouTubessa.

 

Katso vanhoja Perjantai-illan LivE -lähetyksiä ohesta!

Kalastajan Kanava toteuttaa erilaisia suoria lähetyksiä eli livelähetyksiä  Facebookissa sekä YouTubessa. Klikkaa Kalastajan Kanava seurantaan niin YouTubessa kuin Facebookissa

Kalastajan Kanava RAPORTOI

Kalastajan Kanava osallistuu vuosittain moniin tapahtumiin ja raportoi niistä suorana tai lyhyin videoin ja tilapäivityksin eri somekanaviin.  2017 olimme mm. Ruotsin kalastusmessuilla, World Predator Classic -kalastuskilpailussa sekä Hong Kong Challenge -heittokalastuskilpailussa, josta teimme ennätyksellisen 9 tuntia live-lähetystä.  Kaikki nämä lähetykset ovat katsottavissa jälkilähetyksinä Facebookista sekä näillä nettisivuilla.

Tässä TapahtumaLIVE-toteutuksesta 2017 Hong Kong Challenge -kilpailusta. Kalastajan Kanava raportoi myös 2018 kisasta.

Kalastajan Kanava TESTAA

Kalastajan Kanava TESTAA on livekonsepti kalastukseen liittyvien uusien tuotteiden testaukseen. Testaus-livelähetys on tiistaisin klo 18.00 Kalastajan Kanavan Facebookissa niinä päivinä, kun meillä on testattavaa. Kaikki testit on nähtävissä jälkilähetyksinä Facebookista. Ajoittain teemme myös YouTubeen näistä koosteita.

 

Mikäli haluat saada tuotteesi testattavaksemme tai seuraajana haluaisit meidän testaavan jotain, ota yhteyttä.

LISÄÄ KALASTUSVINKKEJÄ 

VIDEOILTA JA SARJOISTA

Tutustu Kalastajan Kanavan sarjoihin täältä tai YouTubesta klikkaamalla tästä. Muista tilata itsellesi (subscribe) Kalastajan Kanavan YouTube, jotta saat jatkossa sähköpostiisi tiedon, kun julkaisemme uutta. Facebookissa ja Instagramissa kannattaa myös seurata tekemisiämme.