MEDIA

Mikä?

Seuraajia:

  • Black Facebook Icon
  • Black YouTube Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon

30 500

14 500

750

12 000

12/2020

Kalastajan Kanava on täysin digitaalinen media, joka kulkee mukana  kaikkialla, missä internet toimii. Kalastajan Kanava tarjoaa kalastusuutisia, ajankohtaisia dokumentteja, faktoja ja vinkkejä välineistä, kalastustekniikoista, näkemyksiä erilaisista kalastuspaikoista ja -tavoista sekä tarinoita itse kalastajista lajin ytimessä. 

Tavoitamme viikoittain yli 300 000 kalastuksen harrastajaa eri kanaviemme kautta.

Kanavaa voi seurata Facebookissa, YouTubessa, Twitterissä ja Instagramissa sekä näiltä nettisivuilta. Suosituin ja seuratuin Kanavan toteutus on Kalastajan Kanavan Perjantai-illan LivE, joka tulee joka perjantai klo 20.00 Kanavan Facebookista ja YouTubesta.

Kalastajan Kanava tuottaa monimuotoista videosisältöä sekä monenlaista muuta kalastuksen ajankohtaistietoa sosiaaliseen mediaan seuraajilleen.

Kenelle?

Kalastajan Kanava on suunnattu kaikenikäisille vapaa-ajankalastajille, jotka nauttivat kalastuksesta ja haluavat saada ideoita ja vinkkejä omaan kalastukseensa. Suomessa noin 1,5 miljoonaa suomalaista kertoo kalastavansa vuosittain ja aktiivisten vapaa-ajankalastajien määrä kasvaa jatkuvasti.

Mitä muuta?

Kalastajan Kanavan tehtävänä on edistää suomalaisten intoa kalastaa ja suoda onnistumisia omaan kalastusharrastukseen. Tavoitteenamme on myös parantaa nuorten ja lasten mahdollisuuksia kalastaa sekä edistää vastuullista, kestävää ja luontoa kunnioittavaa kalastuksen harrastamista.