YouTube player

Vuonna 2019 Kalastajan Radiossa joka kuukauden viimeinen lähetys on Kalastusuutisia! Tämän vuoden tammikuu on ollut kalastuspuolella vauhdikas. Uudet kalatalousalueet aloittavat toimintansa, kalastuslakiin on tulossa muutoksia, jäätilanne on yhä osin heikko ja petollinen, mutta talvella voi silti kalastaa monella tapaa, kunhan on vaan varovainen. Lisäksi on monta muuta uutisoitavaa asiaa, jotka ovat joko jo olleet otsikoissa, mutta ansaitsevat lisähuomiota tai ovat jääneet ilman huomiota, mutta ne ovat silti hyvä tietää. Eli kuuntele ohesta tammikuun 2019 kalastusuutiset ja vinkkaa myös muille kalastuksen ystäville! Voit laittaa meille myös uutisvinkkejä seuraavia uutislähetyksiämme varten osoitteeseen kalastajankanava@eforte.fi.

Kommentoi ja kysy tarkemmin aiheista alla.

Kalastajan Radiosta kuulet, mitä kannattaa milloinkin kalastaa ja miten, mielenkiintoisia kalastavia vieraita sekä tarinoita ajankohtaisista kalastusasioista tutkimustuloksista kalajuttuihin. Virittäydy taajuudelle – kuulemisiin! Kalastajan Radio – se koukuttavin kalastajan media.

Kalastajan Kanava on tuottanut kesäkuusta 2018 lähtien Nelosen Median Suplaan Kalastajan Radio -nimistä podcastia ja 2019 vuoden alusta tuomme sen myös tänne kuunneltavaksi. Podcast on siis tallennettu radio-ohjelma, jonka voi kuunnella koska vaan. Kalastajan Radio julkaistaan viikoittain perjantaisin Suplassa ja täällä pari kertaa kuussa. Osassa YouTuben podcastejä on myös videota ja osassa on vain kansikuva.

Aiempia Kalastajan Radion -ohjelmia voit kuunnella osoitteesta: https://www.supla.fi/supla/3249883