YouTube player

Helmikuun kalastusuutiset ovat täällä. Kalastajan Radion tämän viikon lähetys kertaa mitä kalastuksen uutisrintamalla on helmikuussa tapahtunut. Käsittelemme Pohjois-Suomen kalastuskiista-asioita, yhteenvetoa Vene-messuista, ympäristöasioita sekä myös kalastuskilpailu-uutisia monelta kantilta.

Vuonna 2019 Kalastajan Radiossa joka kuukauden viimeinen lähetys on Kalastajan uutisia! Kuuntele ohesta helmikuun 2019 kalastusuutiset ja vinkkaa myös muille kalastuksen ystäville! Voit laittaa meille myös uutisvinkkejä seuraavia uutislähetyksiämme varten osoitteeseen kalastajankanava@eforte.fi.

Kommentoi ja kysy tarkemmin aiheista alla.

Kalastajan Radiosta kuulet, mitä kannattaa milloinkin kalastaa ja miten, mielenkiintoisia kalastavia vieraita sekä tarinoita ajankohtaisista kalastusasioista tutkimustuloksista kalajuttuihin. Virittäydy taajuudelle – kuulemisiin! Kalastajan Radio – se koukuttavin kalastajan media.

Kalastajan Kanava on tuottanut kesäkuusta 2018 lähtien Nelosen Median Suplaan Kalastajan Radio -nimistä podcastia ja 2019 vuoden alusta tuomme sen myös tänne kuunneltavaksi. Podcast on siis tallennettu radio-ohjelma, jonka voi kuunnella koska vaan. Kalastajan Radio julkaistaan viikoittain perjantaisin Suplassa ja täällä pari kertaa kuussa. Osassa YouTuben podcastejä on myös videota ja osassa on vain kansikuva.

Aiempia Kalastajan Radion -ohjelmia voit kuunnella osoitteesta: https://www.supla.fi/supla/3249883