YouTube player

Kalastajan Kanava on tuottanut kesäkuusta 2018 lähtien Nelosen Median Suplaan Kalastajan Radio -nimistä podcastia ja nyt tämän vuoden alusta tuomme sen myös tänne kuunneltavaksi. Podcast on siis tallennettu radio-ohjelma, jonka voi kuunnella koska vaan. Kalastajan Radio julkaistaan viikoittain perjantaisin Suplassa ja täällä pari kertaa kuussa. Osassa YouTuben podcastejä on myös videota ja osassa on vain kansikuva.

Aiempia Kalastajan Radion -ohjelmia voit kuunnella osoitteesta: https://www.supla.fi/supla/3249883

Kalastajan Radion vuoden ensimmäisessä lähetyksessä käydään läpi kalastusvuotta 2018 ja otetaan kulmaa vuoteen 2019 niin kalastuksellisesti kuin kalastukseen liittyvien julkisten keskustelujen kautta, politiikkaakin sivuten. Alkuvuosi 2018 tarjosi myöhään tulleet jäät, perään nopean kevään sekä poikkeuksellisen lämpimän kesän. Miten nämä kaikki vaikuttivat ja mistä puhuttiin. Entä mitä on odotettavissa vuonna 2019? Haastattelimme tätä jaksoa varten useaa alan toimijaa ja vapaa-ajan harrastajaa. Kuuntele podcast ohesta.

Kommentoi ja osallistu keskusteluun Kalastajan Radion jaksosta alla.

Kalastajan Radiosta kuulet, mitä kannattaa milloinkin kalastaa ja miten, mielenkiintoisia kalastavia vieraita sekä tarinoita ajankohtaisista kalastusasioista tutkimustuloksista kalajuttuihin. Virittäydy taajuudelle perjantaisin ja kuulemisiin! Kalastajan Radio – se koukuttavin kalastajan media.

Kalastajan Radion mahdollistavat Metsähallitus ja Eräluvat.