YHTEISTYÖTÄ

Kalastajan Kanava pyrkii edistämään kalastusalan toimijoiden liiketoimintaa ja myötävaikuttaa alan palveluiden kehittymiseen kaikkien vapaa-ajankalastajien parhaaksi. Kumppaneilla on mahdollisuus osallistua sarjatuotantoihimme tai vaihtoehtoisesti voimme luoda juuri teidän tarkoitukseen soveltuvaa räätälöityä sisältöä: videoita, live-toteutuksia, some-kampanjoita, blogijuttuja, messuesiintymisiä, myymälä- ja messutapahtumia, livechattejä, koulutuksia, kursseja, kalareissuja, jne.

Tuotettavat sisällöt voidaan julkaista vain Kalastajan kanavalla tai sitten sekä yhteistyökumppanin kanavissa tai jopa ainoastaan yhteistyökumppanin omassa mediassa. 

Kalastajan Kanavan kautta tavoitat laajasti kalastuksesta ja kalastukseen liittyvistä ilmiöistä kiinnostuneita harrastajia. Tutustu tarkemmin Kanavaan tästä.  Näet etusivun kalenteristamme tapahtumat, joihin osallistumme sekä osin ennalta video- ja liveaiheet, joten jos näissä on jotain, mihin haluaisit  yrityksesi tuotteita mukaan, laita viestiä tai soita.

Etusivulle voimme lisätä myös jonkin ajankohtaisen mainoksen yhteistyökumppaneiden verkkokauppaan, mikäli näin haluatte. Mainoksen idea ja hinta sovitaan osana yhteistyötä.