KALASTAJAN KANAVA

Kalastajan Kanava on vapaa-ajankalastajan media, joka kulkee mukana kaikkialla, missä internet toimii. Kalastajan Kanavan kautta saat tietoosi kalastusuutisia, näet ajankohtaisia dokumentteja, pääset osaksi upeita kalastuskokemuksia, saat faktoja ja vinkkejä välineistä. Kuulet näkemyksiä erilaisista kalastuspaikoista ja -tavoista sekä paljon tarinoita itse kalastajista lajin ytimessä. 

Kalastajan Kanavan tehtävänä on mahdollistaa uuden oppiminen lähtötiedoista ja -taidoista riippumatta, edistää kalastuksen elämyksellisyyttä, parantaa nuorten ja lasten mahdollisuuksia kalastaa sekä edistää vastuullista, kestävää ja luontoa kunnioittavaa kalastuksen harrastamista. 

 

Kalastajan Kanavan vetäjä on Jyri Kuusisalo, jolla on yli 30 vuoden kokemus kalastuksesta. Hän rakastaa hauenkalastusta, matalan veden ahvenen kalastusta sekä uuden opettelua liittyen mihin tahansa kalastusmuotoon. Katso Jyrin Kalastajan muotokuva


Kalastajan Kanava on Eforte Oy:n aputoiminimi, joka tarjoaa pk-yrityksille strategisia viestinnän, markkinoinnin, sosiaalisen median ja sisällöntuotannon ja liiketoiminnan kehittämisen palveluita.

Katso tietosuojaseloste: https://www.eforte.fi/yritys/tietosuojaseloste/

  • White Facebook Icon
  • White YouTube Icon
  • White Twitter Icon
  • White Instagram Icon

© Eforte Oy 2019

Kalastajan Kanavan tuottaa Eforte Oy. Ota yhteyttä.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now