Kalastuksen harrastajan verkkomedia

Kalastajan Kanavan Jyri Kuusisalo haastattelemassa Kristian Ahlgrenia

Kalastajan Kanavan Jyri Kuusisalo ja Raymarinen Kristian Ahlgren raportoivat Vetouistelun SM-kilpailusta 2019 ISTV:lle.

Kalastajan Kanava on verkkomedia, joka kulkee mukana kaikkialla, missä internet toimii. Kalastajan Kanava tarjoaa kalastusuutisia, ajankohtaisia dokumentteja, faktoja ja vinkkejä välineistä, kalastustekniikoista, näkemyksiä erilaisista kalastuspaikoista ja -tavoista sekä tarinoita itse kalastajista lajin ytimessä.

Kanavaa voi seurata Facebookissa, YouTubessa, Instagramissa, Threadsissa ja TikTokissa sekä verkkomediassa kalastajankanava.fi. Kalastajan Kanava tuottaa monimuotoista videosisältöä, suoria lähetyksiä, artikkeleita sekä monenlaista muuta kalastuksen ajankohtaistietoa sosiaaliseen mediaan seuraajilleen sekä verkkomediaan.

Kalastajan Kanava saavuttaa joka viikko noin 300 000 kalastuksen harrastajaa eri kanavien kautta. Seuraajia Kalastajan Kanavan somekanavissa on yhteensä yli 85 000.

Kalastajan Kanavan verkkosivustolla on avovesikaudella yli 50 000 kuukausittaista kävijää.

Miehet haukea uistelemassa

Kenelle?

Kalastajan Kanava on suunnattu kaikenikäisille vapaa-ajankalastajille, jotka nauttivat kalastuksesta ja haluavat saada ideoita ja vinkkejä omaan kalastukseensa. Noin 1,8 miljoonaa suomalaista kertoo kalastavansa vuosittain ja aktiivisten vapaa-ajankalastajien määrä kasvaa jatkuvasti. Kalastajan Kanava saavuttaa erityisen hyvin 25-55-vuotiaat miehet.

Edistää intoa kalastaa

Kalastajan Kanava edistää suomalaisten intoa kalastaa ja suo onnistumisia kunkin harrastajan omaan tekemiseen. Tavoitteenamme on parantaa nuorten ja lasten mahdollisuuksia kalastaa sekä edistää vastuullista, kestävää ja luontoa kunnioittavaa kalastuksen harrastamista. Kalastajan Kanavan tehtävänä on mahdollistaa uuden oppiminen lähtötiedoista ja -taidoista riippumatta, edistää kalastuksen elämyksellisyyttä sekä yhdistää ja edistää kalastus- ja kalatalousalaa mahdollisimman laajasti.

Kalastajan Kanava on perheyritys

Kalastajan Kanavan Jyri ja Anne-Maarit heittokalastamassa soutuveneellä

Kuva: Timo Sarkkinen

Kalastajan Kanavan Jyri Kuusisalo hymyilee isolle ahvenelleKalastajan Kanava on Eforte Oy aputoiminimi ja merkittävä osa yrityksen toimintaa. Kalastajan Kanava työllistää yrittäjien lisäksi yhden media-assistentin sekä osa-aikaisesti ja projektiluontoisesti useampia kalastusalan toimittajia. Kalastajan Kanavan sisarmedia on Kalaruoka.fi.

Kalastajan Kanavan vetäjä on Jyri Kuusisalo. Hänellä on yli 30 vuoden kokemus kalastuksesta. Hän rakastaa hauenkalastusta, ahvenen kalastusta sekä veneiden varustelua ja kaikenlaista kalastusvälineiden tuunailua ja virittelyä. Katso Jyrin Kalastajan muotokuva.

Kalastajan Kanavan Anne-Maarit Sepling pitelemässä kuhaa

Kalastajan Kanavan tuottajana ja yrityksen toimitusjohtajana toimii Jyrin puoliso Anne-Maarit Sepling. Hän on aloittanut kalastuksen 15 vuotta sitten. Anne-Maarit lähtee aina innolla testaamaan uusia kalastusmuotoja. Anne-Maarit nauttii eniten ahvenen kalastuksesta kesällä ja syksyllä. Kuuntele ohesta Anne-Maaritin haastattelu Kalastajan Radiossa.

Toimituskunta

Tutustu Kalastajan Kanavan toimitukseen tarkemmin.

Niko Satto, Jari Rannisto, Jyri Kuusisalo, tuottaja/toimittaja Anne-Maarit Sepling sekä media-assistentti Anne-Mari Heikkilä.

Yhteistyötä? Näkyvyyttä?

Kalastajan Kanava pyrkii edistämään kalastusalan toimijoiden liiketoimintaa ja myötävaikuttaa alan palveluiden kehittymiseen kaikkien vapaa-ajankalastajien parhaaksi. Kumppaneilla on mahdollisuus osallistua sarjatuotantoihimme tai vaihtoehtoisesti voimme luoda juuri teidän tarkoitukseen soveltuvaa räätälöityä sisältöä:

  • videoita
  • livelähetyksiä
  • somepostauksia
  • some-kampanjoita
  • blogijuttuja tai advertoriaaleja verkkosivuille
  • messuesiintymisiä
  • mainosbannereita verkkosivuille
  • myymälä- ja messutapahtumia
  • livechattejä
  • koulutuksia tai kursseja, jne.

Tuotettavat sisällöt voidaan julkaista joko vain Kalastajan Kanavalla tai lisäksi yhteistyökumppanin kanavissa tai jopa ainoastaan yhteistyökumppanin omassa mediassa.

​Nettisivuillemme voit hankkia myös mainospaikan, joka voidaan linkittää yhteistyökumppanin sisältöihin tai vaikka verkkokauppaan. Mainoksen idea ja hinta sovitaan osana yhteistyötä.

Ota yhteyttä:

info@kalastajankanava.fi

Tuottaja, toimittaja, sisältöstrategi Anne-Maarit Sepling
050 5454014, etunimi@kalastajankanava.fi

Kalastajan Kanavan vetäjä, toimittaja Jyri Kuusisalo
0500 415 779, etunimi@kalastajankanava.fi