Kalastuksen harrastajan verkkomedia

Kalastajan Kanavan Jyri Kuusisalo haastattelemassa Kristian Ahlgrenia

Kalastajan Kanavan Jyri Kuusisalo ja Raymarinen Kristian Ahlgren raportoivat Vetouistelun SM-kilpailusta 2019 ISTV:lle.

Kalastajan Kanava on verkkomedia, joka kulkee mukana kaikkialla, missä internet toimii. Kalastajan Kanava tarjoaa kalastusuutisia, ajankohtaisia dokumentteja, faktoja ja vinkkejä välineistä, kalastustekniikoista, näkemyksiä erilaisista kalastuspaikoista ja -tavoista sekä tarinoita itse kalastajista lajin ytimessä.

Kanavaa voi seurata Facebookissa, YouTubessa, Twitterissä, Instagramissa ja TikTokissa sekä näiltä nettisivuilta. Suosituin ja seuratuin Kalastajan Kanavan toteutus on Loppuviikon LivE – suora lähetys, joka viikonloppu Kanavan YouTubessa.

Kalastajan Kanava tuottaa monimuotoista videosisältöä, artikkeleita sekä monenlaista muuta kalastuksen ajankohtaistietoa sosiaaliseen mediaan seuraajilleen sekä näille sivuille.

Kalastajan Kanava saavuttaa joka viikko noin 300 000 kalastuksen harrastajaa eri kanavien kautta. Seuraajia Kalastajan Kanavan somekanavissa on yhteensä yli 80 000.

Kalastajan Kanavan verkkosivustolla on avovesikaudella yli 20 000 kuukausittaista kävijää.

Miehet haukea uistelemassa

Kenelle?

Kalastajan Kanava on suunnattu kaikenikäisille vapaa-ajankalastajille, jotka nauttivat kalastuksesta ja haluavat saada ideoita ja vinkkejä omaan kalastukseensa. Noin 1,5 miljoonaa suomalaista kertoo kalastavansa vuosittain ja aktiivisten vapaa-ajankalastajien määrä kasvaa jatkuvasti. Kalastajan Kanava saavuttaa hyvin erityisesti 25-55-vuotiaat miehet.

Mitä muuta?

Kalastajan Kanavan tehtävänä on edistää suomalaisten intoa kalastaa ja suoda onnistumisia kunkin harrastajan omaan tekemiseen. Tavoitteenamme on myös parantaa nuorten ja lasten mahdollisuuksia kalastaa sekä edistää vastuullista, kestävää ja luontoa kunnioittavaa kalastuksen harrastamista.

Kalastajan Kanava on perheyritys

Kalastajan Kanavan Jyri ja Anne-Maarit heittokalastamassa soutuveneellä

Kuva: Timo Sarkkinen

Kalastajan Kanavan tehtävänä on mahdollistaa uuden oppiminen lähtötiedoista ja -taidoista riippumatta, edistää kalastuksen elämyksellisyyttä, parantaa nuorten ja lasten mahdollisuuksia kalastaa sekä edistää vastuullista, kestävää ja luontoa kunnioittavaa kalastuksen harrastamista.

Kalastajan Kanavan Jyri Kuusisalo hymyilee isolle ahvenelleKalastajan Kanavan vetäjä on Jyri Kuusisalo, jolla on yli 30 vuoden kokemus kalastuksesta. Hän rakastaa hauenkalastusta, matalan veden ahvenen kalastusta sekä veneiden varustelua ja kaikenlaista kalastusvälineiden tuunailua ja virittelyä. Katso Jyrin Kalastajan muotokuva.

Kalastajan Kanavan Anne-Maarit Sepling pitelemässä kuhaa

Kalastajan Kanavan tuottajana ja yrityksen toimitusjohtajana toimii Jyrin puoliso Anne-Maarit Sepling. Hän on aloittanut kalastuksen lähes 15 vuotta sitten, mutta on lapsesta lähtien liikkunut luonnossa partion ja perheen mökkiharrastuksen puitteissa.

Anne-Maarit lähtee aina innolla testaamaan uusia kalastusmuotoja. Kuuntele ohesta Anne-Maaritin haastattelu Kalastajan Radiossa.

Kalastajan Kanava on Eforte Oy aputoiminimi ja merkittävä osa yrityksen toimintaa. Kalastajan Kanava työllistää yrittäjien lisäksi yhden media-assistentin sekä osa-aikaisesti ja projektiluontoisesti useampia kalastusalan toimittajia. Kalastajan Kanavan sisarmedia on Kalaruoka.fi.

Toimituskunta:

Niko Satto, Jari Rannisto, Jyri Kuusisalo, tuottaja/toimittaja Anne-Maarit Sepling sekä media-assistentti Anne-Mari Heikkilä.

Yhteistyötä? Näkyvyyttä?

Kalastajan Kanava pyrkii edistämään kalastusalan toimijoiden liiketoimintaa ja myötävaikuttaa alan palveluiden kehittymiseen kaikkien vapaa-ajankalastajien parhaaksi. Kumppaneilla on mahdollisuus osallistua sarjatuotantoihimme tai vaihtoehtoisesti voimme luoda juuri teidän tarkoitukseen soveltuvaa räätälöityä sisältöä:

  • videoita
  • livelähetyksiä
  • somepostauksia
  • some-kampanjoita
  • blogijuttuja tai advertoriaaleja verkkosivuille
  • messuesiintymisiä
  • mainosbannereita verkkosivuille
  • myymälä- ja messutapahtumia
  • livechattejä
  • koulutuksia tai kursseja, jne.

Tuotettavat sisällöt voidaan julkaista joko vain Kalastajan Kanavalla tai lisäksi yhteistyökumppanin kanavissa tai jopa ainoastaan yhteistyökumppanin omassa mediassa.

​Nettisivuillemme voit hankkia myös mainospaikan, joka voidaan linkittää yhteistyökumppanin sisältöihin tai vaikka verkkokauppaan. Mainoksen idea ja hinta sovitaan osana yhteistyötä.

Ota yhteyttä:

info@kalastajankanava.fi

Tuottaja, toimittaja, sisältöstrategi Anne-Maarit Sepling
050 5454014, etunimi@kalastajankanava.fi

Kalastajan Kanavan vetäjä, toimittaja Jyri Kuusisalo
0500 415 779, etunimi@kalastajankanava.fi