Tutustu eri kaikukanaviin

Tutustu kaikuluotaimiin Kalastajan Kanavan Kaikukoulun avulla! Kaikukoulussa käymme läpi kolme perinteisintä ja eniten käytettyä kaikukanavaa. Sarjassa käymme läpi perinteisen kalakaiun, alaspäin näyttävän luotaimen sekä viistokaikuluotaimen. Miten pääset alkuun kaikuluotaimen käytön kanssa? Miten kaikuluotaimia tulkitaan? Miten hyödynnät kaikuluotainta parhaiten omassa kalastuksessa? Ja miten kaikuja voi hyödyntää yleisimmissä kalastusmuodoissa?

Näihin kaikkiin kysymyksiin on vastaamassa Garminin asiantuntijat Mika Vallius sekä Saku Laaksonen Kalastajan Kanavan Jyri Kuusisalon lisäksi. Miten kaikuluotaimia käytetään? Oletko opettelemassa kaikuluotauksen saloja? Tämässä on tietoa juuri sinulle! Kaikuluotainten kehitys on ollut viimeisen 20 vuoden aikana huimaa ja voit tutustua eri käyttötarkoituksiin oheisella kalastajan elektroniikka -sivulla, jos kuitenkin haluat syvemmpi perehtyä mikä kaikukanava on mikäkin ja mitä niillä tehdään opiskele Kalastajan Kanavan Kaikukoulun videot läpi. Voimme taata, että tämän koulun käytyäsi tiedät perusteet kalastukseen käytettävistä kaikukanavista, erilaisista luotaimista sekä karttaplotterista.

Kuinka 2D-luotain toimii?

Mika Vallius kertoo miten 2D-luotain toimii, miten sitä tulkitaan ja miten sitä voi käyttää.

YouTube player

Miten hyödyntää 2D-luotainta kalastuksessa?

Tutustu, miten 2D-luotainta voi hyödyntää kalastuksessa ja missä kalastusmuodoissa Valliuksen Mikan kyydissä.

YouTube player

Alaspäin näyttävä luotain

Tutustu alaspäin näyttävään kaikuluotaimeen. Mikä se on, miten sitä luetaan ja tulkitaan. Asiantuntijoina Mika Vallius ja Saku Laaksonen.

YouTube player

Alaspäin näyttävän kaikuluotaimen hyödyt

Syvenny vielä lisää alaspäin näyttävän kaikuluotaimen maailmaan. Miten sitä pystyy hyödyntämään kalastuksessa? Asiantuntijana Mika Vallius.

Viistokaiku, sen toiminta ja tulkinta

Tutustu viistokaikuluotaimen saloihin. Yksi kestokysymyksiä on se, miten viistokaikuluotainta tulkitaan, miten siinä erottuvat eri kohteet ja mitä näkymä ruudulla tarkoittaa. Aiheeseen tutustutaan Garminin asiantuntijan Saku Laaksosen johdolla.

YouTube player

Viistokaikuluotain kalastuksessa

Tutustu viistokaikuluotaimen saloihin tarkemmin. Miten viistokaikuluotainta kannattaa hyödyntää kalastuksessa? Aiheeseen opastaa Garminin asiantuntija Saku Laaksonen.

YouTube player

Karttaplotteri

Tutustu, miten karttaplotteria tulkitaan ja miten sitä voi sekä kannattaa hyödyntää kalastuksessa. Aiheeseen opastaa Garminin asiantuntijat Saku Laaksonen sekä Mika Vallius.

YouTube player

Liveluotain

Garminin asiantuntijana Saku Laaksonen ja Saku kertoo suuntaviivoja tämän kaikukanavan toimintaan ja käyttöön. Kalastajan Kanavan isäntä Jyri Kuusisalo kertoo lisäksi mihin muuhun liveä voi käyttää ja muistuttaa kalastajia liveluotaimen vastuullisesta käytöstä.

YouTube player

Kaikukoulun yhteenveto

Kaikukanavat yhteentiivistettynä. Miten luotainkanavia voidaan käytää yhdessä? Saku Laaksonen kertoo myös vielä hieman, miten hän itse eri kaikukanavia hyödyntää.

YouTube player

Kysy ja kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei näytetä julkisesti. Pakolliset tiedot on merkattu *

Julkaise kommentti