YouTube player

50 000!!! JUHLA-ARVONTA!

Ensinnäkin syvät ja mitä nöyrimmät kiitokset kaikille seuraajillemme! Teitä on nyt meidän kolmessa somekanavassamme yhteensä 50 000!

Järjestimme juhlan kunniaksi tripla-arvonnan. Jokaisessa kanavassa Face, Insta ja Tube alkaa nyt arvonta, missä on huimia palkintoja. Täällä FaceYoutubessa on tällä livellä/videolla esitelty järkälemäinen kasa kumppanimme Pro Kalastus Oy:n jigejä, jigipäitä, vieheitä, lukkoja, leikareita, jne muita kalastusvälineitä. Instassa on tarjolla Garmin Striker Plus 5:n -kaikuluotain ja Facebookin puolella huima kasa NSF Nordic Sports Finland Oy:n kalastusvälineitä. Jokaiseen saa osallistua ja kokeilla josko onni potkaisisi. Ja kannattaa klikata kanava seurantaan/tilata myös sieltä. Sekä tietty palkintojen lahjoittajien somekanavat.

Osallistut arvontaan tykkäämällä tästä videosta ja KOMMENTOIMALLA alle, kenen/keiden kanssa JAKAISIT tämän komean tuotemäärän, jos voitto kohdallesi osuu. Ja jos vähääkään tuntuu siltä, niin tätä ilosanomaa saa toki jakaakin. 🙂

Arvonta alkaa nyt ja se päättyy torstaina to 6.8. klo 21.00, jolloin selviää yksi onnekas joka tämän kasan itselleen saa.

Vielä kerran sydämellinen kiitos kaikille teille, jotka olette mukana menossa ja tietty myös tärkeille kumppaneillemme.

Youtube ei liity arvontaan mitenkään ja osallistumalla annat oikeuden julkaista nimesi tässä postauksessa, jos voitto kohdallesi osuu. Voittaja lähettää meille viestiä jyri ät kalastajankanava.fi Jos emme tavoita voittajaa viikkoon, arvomme setin uudestaan!