Kalastajan Kanava on perheyritys

Kalastajan Kanava on vapaa-ajankalastajan media, joka kulkee mukana kaikkialla, missä internet toimii. Kalastajan Kanavan kautta saat tietoosi kalastusuutisia, näet ajankohtaisia dokumentteja, pääset osaksi upeita kalastuskokemuksia, saat faktoja ja vinkkejä välineistä. Kuulet näkemyksiä erilaisista kalastuspaikoista ja -tavoista sekä paljon tarinoita itse kalastajista lajin ytimessä.

Kalastajan Kanavan tehtävänä on mahdollistaa uuden oppiminen lähtötiedoista ja -taidoista riippumatta, edistää kalastuksen elämyksellisyyttä, parantaa nuorten ja lasten mahdollisuuksia kalastaa sekä edistää vastuullista, kestävää ja luontoa kunnioittavaa kalastuksen harrastamista.

Kalastajan Kanavan vetäjä on Jyri Kuusisalo, jolla on yli 30 vuoden kokemus kalastuksesta. Hän rakastaa hauenkalastusta, matalan veden ahvenen kalastusta sekä veneiden varustelua ja kaikenlaista kalastusvälineiden tuunailua ja virittelyä. Katso Jyrin Kalastajan muotokuva.

Kalastajan Kanavan tuottajana toimii Jyrin puoliso Anne-Maarit Sepling. Hän on aloittanut kalastuksen reilut 10 vuotta sitten, mutta lapsesta lähtien liikkunut luonnossa partion ja perheen mökkiharrastuksen puitteissa. Anne-Maarit lähtee innolla testaamaan uusia kalastusmuotoja. Kuuntele ohesta Anne-Maaritin haastattelu haastattelu Kalastajan Radiossa.

Kalastajan Kanava on Eforte Oy aputoiminimi ja merkittävä osa yrityksen toimintaa. Eforte Oy tarjoaa pk-yrityksille strategisia viestinnän, markkinoinnin, sosiaalisen median ja sisällöntuotannon ja liiketoiminnan kehittämisen palveluita.