SARJAT JA  VIDEOT

Tervetuloa tutustumaan Kalastajan Kanavan erilaisiin kalastus sarjoihin ja -videoihin. Kalastajan Kanava toteuttaa erilaisia dokumenttisarjoja, viihdyttäviä sarjoja sekä asia- ja ajankohtaisvideoita. Osa sisällöstä on yhteistyössä jonkun yrityksen kanssa rakennettua ja osa on Kalastajan Kanavan omaa tuotantoa, ilman kumppaneita. Kumppaneiden logot ovat mukana silloin, kun he ovat rahoittamassa sarjaa tavalla tai toisella. 

Näet ohesta muutamia kalastusaiheisia sarjoja ja videoita. Kaikki sarjat ja kalastusvideomme löydät Kanavan YouTubesta klikkaamalla tästä.

Ainutlaatuisten kalavesien valvojat -sarja kertoo kalastuksen valvonnasta niin kalastajien kuin kalastuksenvalvojien näkökulmasta.

Vetoäijät testaa -videolla kolme vetouistelua harrastavaa testaavat eri tekniikoita. Yhdellä on vaaput, yhdellä on painouistimet ja yhdellä on shadit eli pehmovieheet. Mikä niistä toimii hauelle loppusyksystä parhaiten?

#Kalastusvenekaikille-sarja toteutettiin Fasterin, Terhin, Hondan ja Torqeedon kanssa yhteistyössä. Ajatuksena oli kertoa kolmesta eri kokoisesta veneestä monipuolisessa kalastuskäytössä. Katso ohesta suurimman veneen Faster 460I:n kokemukset ja muiden veneiden osalta löydät videot YouTubesta.

Haukivieheiden uittokoulussa saat laajalti vinkit erilaisten hauenkalastukseen soveltuvien vieheiden uittamiseen ja hauen kouttamiseen. Katso aiemmat sarjan videot  YouTubesta.

Kalastajan elektroniikka -sarjassa on erilaisia vinkkejä elektroniikan hyödyntämiseen kalastuksessa. Tässä jaksossa on vinkkejä viistokaiun käyttämiseen. Muissa jaksoissa mm. karttaplotteriasiaa, vetouistelijan elektroniikkavinkkejä ja 3D:n hyödyntämistä kalastuksessa. Katso muut jaksot  YouTubesta.

Jigikalassa Kallen kanssa -sarjassa on monipuolisesti käsitelty neljä erilaista kalastustapaa ja paljon jigikalastusvinkkejä. Tässä jaksossa on ohjeet matalan veden ahvenen kalastukseen. Katso sarjan muut jaksot  YouTubesta.