Toimittaja Anssi Leppänen, viestinnän monitekijä

Kuva: Riikka Kankaanpää
Yli 30 vuoden toimituksellinen työ on kerryttänyt minulle osaamista pääosin sähköisestä mediasta. Radio on suuri rakkaus mutta valokuvaus, TV ja teksti ovat kulkeneet pitkään siinä rinnalla. Suurimman osan työurastani olen tehnyt Ylellä, jossa toimitustyön lisäksi tutuksi on tullut tekniikka ja sen kehittäminen.
Kalastajan Kanavalla keskityn yleisaiheisiin, yhteiskunnallisiin asioihin ja kalaruokaan. Keittiössä olen viihtynyt aina. Minkään sortin hifistelijäksi en itseäni laske, mutta arvostan hyvää ja huolella tehtyä ruokaa. Hyvät ja tuoreet raaka-aineet ovat minulle tärkeitä. Itse pyydystetty kala on ehdotonta luksusta. Hyviä raaka-aineita pitää mielestäni kohdella myös niiden arvoisesti.
Oma kalastusharrastukseni keskittyy passiivisiin pyydyksiin. Seurattuani isäni talviverkottamista olin ihan varma, että tuollaista hommaa en koskaan tee. Toisin kävi. Vapakalastuksessa olen mökkikalastaja, joka tarttuu toiveikkaana virveliin muutaman kerran kesässä sään ollessa suotuisa.
Ehdota aiheita Anssille: toimitus (at) kalastajankanava.fi





