YouTube player

Akkuporakoneen jatkona olleet kairat ovat yleistyneet voimakkaasti viime vuosina. Samalla on myös ympäri Suomea yleistyneet käsivammat, jotka johtuvat suurimmaksi osaksi puhtaasta käyttäjävirheestä. Nykyisissä akkukoneissa on niin paljon voimaa ja niiden käyttö jääkairan kanssa vaatii huolellisuutta sekä oikeat lisävarusteet. Tällä kertaa pureudumme aiheeseen akkukonekairat ja pohdimme niiden turvallisuutta ja käyttöä.

Kommentoi ja kysy lisää alla. Kalastajan Radiosta kuulet, mitä kannattaa milloinkin kalastaa ja miten, mielenkiintoisia kalastavia vieraita sekä tarinoita ajankohtaisista kalastusasioista tutkimustuloksista kalajuttuihin. Virittäydy taajuudelle – kuulemisiin! Kalastajan Radio – se koukuttavin kalastajan media.

Kalastajan Kanava on tuottanut kesäkuusta 2018 lähtien Nelosen Median Suplaan Kalastajan Radio -nimistä podcastia ja 2019 vuoden alusta tuomme sen myös tänne kuunneltavaksi. Podcast on siis tallennettu radio-ohjelma, jonka voi kuunnella koska vaan. Kalastajan Radio julkaistaan viikoittain perjantaisin Suplassa ja täällä pari kertaa kuussa. Osassa YouTuben podcastejä on myös videota ja osassa on vain kansikuva.

Aiempia Kalastajan Radion -ohjelmia voit kuunnella osoitteesta: https://www.supla.fi/supla/3249883

Kalastajan Radio: https://youtube.com/playlist?list=PLMeUlGGfCMn7BDFdYUsKAhRxbdzU0KzUY