YouTube player

Made on äärimmäisen herkullinen ruokakala. Made on myös hauska kala siiman päässä ja tähän talviseen pilkkimuotoon liittyy pimeiden iltojen myötä paljon mystiikkaa ja sitä kannattaa ehdottomasti kokeilla. Madetta voi pyytää tehokkaasti myös katiskoilla ja yleisesti esiintyvänä kalana, sen löytäminen kutuaikaan on hyvinkin mahdollista kohtuullisen pienellä vaivannäöllä. Kalastajan Radion helmikuun kalastus keskittyykin talviseen mateenpyyntiin, niin pilkkimisen kautta kuin myös katiskalla. Helmikuu on parasta madeaikaa ja olemme haastatelleet kahta kovan luokan asiantuntijaa Ilkka Keinästä ja Veikko Hakalaa. Heidän kertomuksiensa ja vinkkiensä pohjalta on tämä Kalastajan Radion jakso rakennettu. Kuunnelkaapa tarinat ja sitten ei, muuta kun kokeilemaan.

Kommentoi ja kysy lisää alla. Kalastajan Radiosta kuulet, mitä kannattaa milloinkin kalastaa ja miten, mielenkiintoisia kalastavia vieraita sekä tarinoita ajankohtaisista kalastusasioista tutkimustuloksista kalajuttuihin. Virittäydy taajuudelle – kuulemisiin! Kalastajan Radio – se koukuttavin kalastajan media.

Kalastajan Kanava on tuottanut kesäkuusta 2018 lähtien Nelosen Median Suplaan Kalastajan Radio -nimistä podcastia ja 2019 vuoden alusta tuomme sen myös tänne kuunneltavaksi. Podcast on siis tallennettu radio-ohjelma, jonka voi kuunnella koska vaan. Kalastajan Radio julkaistaan viikoittain perjantaisin Suplassa ja täällä pari kertaa kuussa. Osassa YouTuben podcastejä on myös videota ja osassa on vain kansikuva.

Aiempia Kalastajan Radion -ohjelmia voit kuunnella osoitteesta: https://www.supla.fi/supla/3249883

Kalastajan Radio: https://youtube.com/playlist?list=PLMeUlGGfCMn7BDFdYUsKAhRxbdzU0KzUY