YouTube player

Kaupallinen yhteistyö
Pilkkikaikuluotaimien suosio on kasvanut rajusti tänä talvena, eikä syyttä. Luotaimet tuovat pilkkimiseen aivan uuden ulottuvuuden, kun kalastaja pääsee seuraamaan kalojen reaktiota avannolla niin vieheeseen kuin uittoonkin. Lisäksi etenkin aloitteleville pilkkijöille, luotain tuo todella paljon kiinnostavuutta sekä oppia tekniikoihin ja viehevalintoihin.

Kalastajan Kanava tekee sunnuntaina pilkkijäiltä Kalastus NYT Extra -livelähetyksen, jossa tutustumme kolmeen suosittuun kannettavaan pilkkiluotaimeen hintaluokassa n. 500-600 euroa. Käymme läpi laitteiden ominaisuuksia sekä ennen kaikkea käytettävyyttä jäällä.

Mukana ovat:
Garmin STRIKER™ Plus 7sv -pilkkipaketti
Humminbird HELIX G2 ICE 5 DS Chirp GPS
Raymarine Dragonfly 7 PRO yhdistelmälaite + Dragonfly pilkkisetti

Yhteistyökumppaneina: Happy Angler -kalastusverkkokauppa, Garmin, Raymarine ja Humminbird

Uusille seuraajille tiedoksi:

Kalastus NYT on ilmainen livelähetys kerran (jopa pari kertaa) kuussa, jossa esitellään ajankohtaisia kalastusvälineitä – uutuuksia sekä kestosuosikkeja. Kyse on kaupallisesta lähetyksestä eli esittelemme niiden yritysten tuotteita, jotka ovat kyseisessä jaksossa kumppanina. Se ei kuitenkaan tarkoita, että mielipiteemme olisivat kaupan. Saat livessä näkemyksemme ensi tuntumasta, toimivuudesta eri käyttötarkoituksiin ja käytännön kokemuksemme, mikäli olemme kerinneet testaamaan tuotetta. Livessä voit esittää kysymyksiä, kommentteja ja kysyä lisätietoja tuotteista. Live kestää noin tunnin.