YouTube player

Jyri ja Anne-Maarit lähtivät lammelle kalaan. Ensimmäinen lampi oli varsin hiljainen kalojen osalta, joten päätimme vielä vaihtaa toiselle. Kalastuksen lomassa jutustellaan lampikalastusvinkkejä sekä näytämme, miten Striker Cast -heitettävällä pallokaikuluotaimella saa lisätietoa kalastettavasta kohteesta. Kurkkaapa video ja osallistu oheiseen arvontaan, jossa voit voittaa pallokaikuluotaimen.

Juhla-arvontaa! 🙂Arvonta suoritettu.
Kalastajan Kanavan seuraajamäärä YouTubessa ylitti tällä viikolla 17 000! Syvästi kiitollisina haluamme kiittää teitä jokaista yhdessä ja erikseen! Niin alusta asti kanssamme kulkeneita, kuin uusiakin tulokkaita – olette jokainen meille tärkeitä ja mahdollistatte omalla mukanaolollanne suuren osan kaikesta siitä, mitä me teemme. Kiitos! ❤

Nyt me haluamme osoittaa kiitollisuutemme ja pistämme pystyyn Kesäkalastus-sarjaamme sopivalla teemalla ”juhla-arvonnan”, josta YKSI onnekas voi voittaa itselleen hyvän yhteistyökumppanimme Garminin Striker Cast GPS -heitettävän kaikuluotaimen.

Osallistut arvontaan:
1. tykkäämällä videosta
2. kommentoimalla alle, mitä sisältöä toivot tulevaisuudessa Youtubeen meiltä
3. Ja emme tietenkään pistä hanttiin, vaikka jakaisit videon kavereille ja klikkaisit Kanavan seurantaan myös Facessa, Instagramissa ja TikTokissa, jos et jo niissä ole jo seuraajamme. P.s. sama arvonta on nyt käynnissä Facebookissa, sillä siellä meillä meni 30 000 rikki.

Arvonta alkaa nyt ja päättyy tiistaina 13.7. klo 21.00, jolloin selviää onnellinen, joka voittaa itselleen Striker Castin. Ilmoitamme tässä postauksessa arvonnan voittajan nimen ja jos voittaja ei laita meille s-postiviestiä (info@kalastajankanava.fi) 7 päivän aikana voitosta, arvomme palkinnon uudestaan.

Onnea arvontaan, kireitä siimoja ja toivottavasti pysytte mukana menossa jatkossakin.

Arvonnan säännöt:
Kalastajan Kanava/Eforte Oy vastaa arvonnasta 100 %
– YouTube ei liity arvontaan mitenkään eikä vastaa mistään
– osallistumalla annat meille oikeuden julkaista nimesi tässä postauksessa, mikäli voitto osuu kohdallesi. Emme käytä voittajan antamia tietoja mihinkään muuhun kuin voiton postittamiseen.
– Toimimme YouTuben yhteisösääntöjen mukaan: https://www.youtube.com/howyoutubeworks/policies/community-guidelines/