YouTube player

Aktiivisesti veneestä kalastavalle, ei ole ollenkaan sama, missä kalastusvälineet tai varusteet ovat, tai miten ne veneeseen sijoitellaan. Vapojen paikat on yksi tärkeimmistä varustelun lähtökohdista. Vetouistelijoilla tai yhtä lailla heittokalastajilla, vavat on tärkeää olla helposti ja toimivasti saatavilla, mutta yhtä lailla siten, että vavat ovat paikassa, jossa ne eivät ole tekemisen tiellä tai alttiita hajoamaan.

Nyt puhutaan vapatelineiden sijoittelusta veneessä. Missä vavat olisivat UISTELUSSA helposti saatavilla tai HEITTOKALASTUKSESSA suojassa ja nopeasti vaihdettavissa. Samalla käydään läpi erilaisia vaihtoehtoja sopiviksi vapatelineiksi ja niiden ominaisuuksia.

Osallistu Jyrin tekemän vapateliineen arvontaan kommentoimalla alle mieluinen tai käytössäsi oleva vapateline. Arvonta suoritetaan kommentoineiden kesken ma 16.1. klo 21.00.

Kommentoi ja jaa alle myös omia vinkkejäsi sekä kokemuksia vapatelineistä eri käyttötarkoituksissa.

Yhteistyössä: Eräluvat ja Karttaselain

Erilaisia vapatelinevaihtoehtoja aiheesta pääsette näkemään myös Vene Båt -messuilla 10.-19.2.2023 Helsingin Messukeskuksessa. Paikan päällä on myös meidän kaikki kolme venettämme osastolla 2c71.