YouTube player

Vene-elektroniikka kehittyy valtavaa tahtia. Laitteiden tehot ja ominaisuudet ovat tuoneet paljon mahdollisuuksia niiden käyttäjille. Viimeisin suuri ”murros” ovat live-luotaimet, jotka tarjoavat aiempaa olennaisesti enemmän ymmärrystä kalojen käyttäytymisestä sekä uudenlaisia mahdollisuuksia myös niiden pyydystämiseen.
Lähetykseen tulee vieraaksemme kovaa osaamista, mukana ovat Kalle Paavola ja Toni Pohjalainen, joilla molemmilla on vahvaa pohjaa aiheeseen niin kalastusopastoiminnan kuin kilpailutaustan kautta. Näiden lapsuudesta asti kalastaneiden ja kokeneiden herrojen kanssa pureudumme vene-elektroniikan maailmaan, tarinoimme eri käyttömahdollisuuksista sekä tottakai myös kalastajien omasta vastuusta ja harkinnasta.

Ja pienenä extrana: Lähetys tehdään veneestä. Toni Pohjalainen on laittanut Ideapark Lempäälään esille kaksi Northsilver-venemalliaan. Seuraavat kolme viikkoa on paikan päällä mahdollisuus tutustua niin Tonin omaan 615 Fish -opasveneeseen, kuin pienempään 470 SC -venemalliin.

Tervetuloa mukaan suoraan lähetykseen klo 20.00 alkaen.
Yhteistyössä: Eräluvat

Katso lisää kalastajan elektroniikasta: https://youtube.com/playlist?list=PLMeUlGGfCMn7OlvrRSXdI1Fwpym6z5hug

Katso lisää kalastusveneen elektroniikasta: https://youtube.com/playlist?list=PLMeUlGGfCMn7u2vG07cH2HrYpiZTeTZOj