YouTube player

HUOM! Tänä perjantaina 30.10. poikkeuksellisesti jo klo 19.00!

Tänä perjantaina ollaan Näsijärven Lohikunkku -tapahtumassa tarinoimassa lohikalojen kalastuksesta Näsijärvi-esimerkin kautta. Näsijärvi on upea vesistö, jossa on purokunnostustoimien myötä saatu järvitaimen lisääntymään paikoin jo luonnonvaraisesti. Uistelijoiden harrastus on kuitenkin pitkälti istutustoimenpiteiden varassa ja järvilohen osalta se on sitä täysin – kala ei pysty lisääntymään vesistössä.

Illalla keskustelemme tästä aiheesta ja studiossa on asiantuntijoina rautaista osaamista Näsijärven osalta kalastotutkija Sami Ojala Kokemäenjoen vesistön vesiensuojeluyhdistyksestä sekä Näsijärvellä aktiivisesti kalastava Kristian Ahlgren.

Lähetyksen jälkeen n. klo 19.30 on ilo ja Kalastajan Kanava välittää suorana Facebookiin myös perinteisen Näsijärven Lohikalayhdistyksen hyväntekeväisyyshuutokaupan. Siihen voi tällä kertaa osallistua etänä. Ohjeet ”etähuutajille” on saatavilla perjantaihin mennessä Näsijärven Lohikalayhdistyksen Facebook-sivuilla, jossa voitte tutustua myös huutokaupan kohteisiin. Huutokaupan tuotto menee lyhentämättömänä Näsijärven lohikalaistutuksiin.

Yhteistyössä: Eräluvat