YouTube player

Nyt pääset kurkistamaan uuteen Ruoto Super Store Kuopion myymälään, sen valikoimiin, henkilökuntaan sekä joihinkin koviin avajaistarjouksiin. Tiedossa myös arvontoja. Lähetyksessä näette myös, miten SamFishingin valikoima on siirtynyt Ruotoon.

Ruodon kalastuksen & eräilyn suurmyymälät ovat tulleet tutuksi tuhansille ja tuhansille kalastajille. Myymälät löytyvät jo Tuusulasta, Kaarinasta, Tampereelta sekä Oulusta. Nyt laajasta kalastuksen, metsästyksen ja retkeilyn valikoimasta päästään nauttimaan myös Kuopiossa, kun uusi uljas myymälä avataan perjantaina 20.1.2023 klo 10.00.

Arvonnasta vastaa Ruoto Oy, Kalastajan Kanava toteutti liven.

Kaupallinen yhteistyö: Ruoto Oy

Osallistu arvontoihin kommentoimalla alle mihin arvontaan haluat osallistua videon ohjeen mukaan! Arvonta suoritetaan kommenttiketjuun kommentoineiden kesken sunnuntaina 22.1. illalla ja voittajien on laitettava viestiä viikon sisällä arvonnasta tai arvomme palkinnon uudestaan.

Arvonnat ovat PÄÄTTYNEET! Aivan super paljon kiitoksia kaikille liveen osallistuneille sekä videon jälkilähetyksenä katsoneelle. Ruoto Kuopion avajaisten voittajat ovat tässä: Daiwan huppukela: Eetu Myöhänen, Garmin-pilkkisetti: Timo Channel, Perhokela: Joni Pohjalainen ja Visionin perhosetti: Kai Ryymin – laittakaapa mailia info at kalastajankanava.fi, jotta saamme palkinnot matkaan.