YouTube player

Vuoden 2021 ensimmäisen Viikon Viehe -estradin valtaa Berkleyn tämän kauden uutuusviehe Flatt Shad 6,6 cm. Monipuolinen viehe, jolla pystyy kalastamaan hyvin eri tekniikoilla. Otamme Flatt Shadit mukaan ja lähdemme Puruveden armaille aalloille jäähileiden sekaan uittelemaan. Suora lähetys Kalastajan Kanavalla klo 17.00 alkaen!

Tuotteet löydät: https://www.jigiparatiisi.fi/fi/tuoteryhma/1610722

Viikon Viehe on kaupallinen livelähetys yhteistyössä Jigiparatiisin kanssa.

Viime vuonna avovesikaudella kävimme suorissa lähetyksissä läpi lukuisia eri tyyppistä viehemalleja, niiden ominaisuuksia, uittovinkkejä ja käyttökohteita. Vuonna 2021 homma jatkuu ja esittelemme viikottain LivE-lähetyksessä aina yhden vieheen. Joukossa on uutuustuotteita, uutuusvärejä ja varmasti sekaan saattaa ”eksyä” joitain kestosuosikkejakin. Esittelyt pyritään tekemään aina vesiltä, autenttisessa kalastustilanteessa.
Vaikka kyse on kaupallisesta lähetyksestä, ei se kuitenkaan tarkoita, että mielipiteemme olisivat kaupan. Saat livessä näkemyksemme tuotteen ensituntumasta, toimivuudesta eri käyttötarkoituksiin ja käytännön kokemuksemme, mikäli olemme kerinneet testaamaan tuotetta. Livessä voit esittää kysymyksiä, kommentteja ja kysyä lisätietoja tuotteista. Live kestää noin vartin.