YouTube player

Toisessa Viikon Vieheessä esittelemme Mikadon Sicario 18 -haukivieheen. Tämän kauden uutuushaukiviehemarkkinoilla ja varsin mielenkiintoinen pienemmän koon haukishadi. Tervetuloa mukaan suoraan lähetykseen Kalastajan Kanavalle klo 17.00 alkaen!

Kaupallinen yhteistyö: Jigiparatiisi
Tuotteet löydät: https://www.jigiparatiisi.fi/fi/tuoteryhma/1619782

Uusille seuraajille:
Viime vuonna avovesikaudella kävimme suorissa lähetyksissä läpi lukuisia eri tyyppistä viehemalleja, niiden ominaisuuksia, uittovinkkejä ja käyttökohteita. Vuonna 2021 homma jatkuu ja esittelemme viikottain LivE-lähetyksessä aina yhden vieheen. Joukossa on uutuustuotteita, uutuusvärejä ja varmasti sekaan saattaa ”eksyä” joitain kestosuosikkejakin. Esittelyt pyritään tekemään aina vesiltä, autenttisessa kalastustilanteessa.
Vaikka kyse on kaupallisesta lähetyksestä, ei se kuitenkaan tarkoita, että mielipiteemme olisivat kaupan. Saat livessä näkemyksemme tuotteen ensituntumasta, toimivuudesta eri käyttötarkoituksiin ja käytännön kokemuksemme, mikäli olemme kerinneet testaamaan tuotetta. Livessä voit esittää kysymyksiä, kommentteja ja kysyä lisätietoja tuotteista. Live kestää noin vartin.