YouTube player

Kiinnostaako ravustus, mutta homma tuntuu työläältä? Rapala on tuonut markkinoille uuden Dynamite Rapusyötin, joka helpottaa ravustamista sillä, sen teho kantaa useamman päivän, jopa mökkiviikonloppujen välin. Vaan onko keinosyötistä mihinkään?

Me pääsimme testaamaan viime vuonna mainioksi kehuttua syöttiä särkeä vastaan. Katso miten hommassa kävi? Veikkaa alle kumpi pärjäsi paremmin luonnon syötti vai keinosyötti?

Ravustaminen on upeaa hommaa. Herkullisia saksiniekkoja voi pyytää yksin, ystävien tai vaikka lasten kanssa ja kerätä rapujuhlien ainekset kasaan vaikka pikkuhiljaa sumputtamalla. Ravustuskausi alkaa 21.7. klo 12.00 ja jatkuu pitkälle syksyyn (30.10. asti). Monella homma tyssää lomien loppumiseen. Ei ole töiden ohella aikaa pyytää syöttejä, syötittää mertoja ja kokea niitä kuin korkeitaan viikonloppuisin. Uudella Dynamite Rapusyötillä voit jättää merrat pyyntiin viikoksi ja kokea merrat mökille palatessasi.

Keinosyötithän eivät ole uusi keksintö, mutta niiden teho ja pyytävyys eivät ole vastanneet luonnon syöttiä ja pyyntiaikakaan ei ole tarjonnut parannusta luonnon syöttiin verrattuna.