YouTube player

Ismete-kalastus kasvattaa suosiotaan. Laji kytketään vahvasti hauenkalastukseen, mutta kuhaa ja etenkin ahventa voi myös erinomaisesti täkykalastaa jäältä. Talvinen täkykalastus on leppoisaa tekemistä ja hyvällä kelillä hienolla porukalla varsin sosiaalista myös. Lisäksi kun huomioidaan, että laji on todella tehokas pyyntimuoto isoille yksilöille, on ismete myös hyvin jännittävää. Kalastajan Radion maaliskuun kalastusmuoto on ismete ja syvennymme lajiin sekä monia askarruttaneisiin lupakuvioihin. Kuuntelepa tarinat ja lähde rohkeasti kokeilemaan.

Kalastajan Radiosta kuulet, mitä kannattaa milloinkin kalastaa ja miten, mielenkiintoisia kalastavia vieraita sekä tarinoita ajankohtaisista kalastusasioista tutkimustuloksista kalajuttuihin. Virittäydy taajuudelle ja kuulemisiin! Kalastajan Radio – se koukuttavin kalastajan media.

Kalastajan Kanava on tuottanut kesäkuusta 2018 lähtien Nelosen Median Suplaan Kalastajan Radio -nimistä podcastia ja 2019 vuoden alusta tuomme sen myös tänne kuunneltavaksi. Podcast on siis tallennettu radio-ohjelma, jonka voi kuunnella koska vaan. Kalastajan Radio julkaistaan viikoittain perjantaisin Suplassa ja täällä pari kertaa kuussa. Osassa YouTuben podcastejä on myös videota ja osassa on vain kansikuva.

Aiempia Kalastajan Radion -ohjelmia voit kuunnella osoitteesta: https://www.supla.fi/supla/3249883

Kalastajan Radio: https://youtube.com/playlist?list=PLMeUlGGfCMn7BDFdYUsKAhRxbdzU0KzUY