YouTube player

Nyt mennään! Uusi järvi, tapaamispaikka ilmoitettu edellisenä päivänä, siirtymä kohdejärven rantaan ja hetki aikaa treenata sekä tutustua uuteen vesistöön. Mitä tekevät edellisen kauden voittajat Team KPF-Aava Kalle Paavola ja Pekko Kanerva, miten siihen vastaavat Team NFG Toni Pohjalainen ja Roberts Valters tai viime kauden kakkoset Team Daiwa Ari Paatajan ja Mikko Riekkinen. Kun yhtälöön lisätään kivikovaa osaamista uudistuneen Team Garminin Hannu Vesarannan ja Saku Laaksosen toimesta sekä lisää kovuutta Team Lowrance-Motorguiden Konsta Verho sekä Markku Kuisman tiimoilta ja vielä kun viime kauden Mustien hevosten kippari Juuso Siitonen tuo Team Fish Devilin mukaan siipimiehensä Marko Välimäen kanssa, on tämän kauden tulkit paikoillaan valmiina haasteeseen.

Ensimmäisessä jaksossa on teemana uuteen mielenkiintoiseen vesistöön tutustuminen, kalapaikkojen etsiminen ja suunnitelman luominen itse kilpailuun.
 
Hyppää näiden huippuosaajien kyytiin kartoittamaan kalapaikkoja ja oppimaan, miten sinä voit tehdä samoin omilla kalavesillä tai etsiä uusia pelipaikkoja.

Sarja kuvattiin elokuussa alussa 2023.

Seuraava jakso julkaistaan la 24.2.,joten pysykää kanavalla!

Yhteistyössä: Aava Fishing/KPFishing, Daiwa Scandinavia, Fish Devil, Garmin Finland, OPM International/Lowrance/MotorGuide, Ratterbaits/Northern Fishing Games sekä Mercury Marine Suomi