YouTube player

Nyt aukeavat liveluotaimet ja kalastuksen henki muuttuu radikaalisti. Pystyvätkö tiimit täyttämään kisakortit? Onnistutaanko koukuttamaan luotausaikana nähtyjä valtavia kaloja? Katso jännittävä nelosjakso ja mitä yllätyksiä se tuo tullessaan. Ketkä onnistuvat?

Hyppää osaavien joukkueiden kyytiin ja hanki lisää vinkkejä omaan kalastukseen omilla vesilläsi tai opi löytämään uusia kalastuspaikkoja sekä -tapoja.

Seuraava ja viimeinen, todella päräyttävä sarjan finaalijakso julkaistaan lauantaina 16.3., pysy kanavalla & vinkkaa kavereille!

Uusi järvi, tapaamispaikka ilmoitettu edellisenä päivänä, siirtymä kohdejärven rantaan ja hetki aikaa treenata sekä tutustua uuteen vesistöön. Sitten kisataan, 3 kalalajia, 7 h aikaa kalastaa. Mitä tekevät edellisen kauden voittajat Team KPF-Aava Kalle Paavola ja Pekko Kanerva, miten siihen vastaavat Team NFG Toni Pohjalainen ja Roberts Valters tai viime kauden kakkoset Team Daiwa Ari Paatajan ja Mikko Riekkinen. Kun yhtälöön lisätään kivikovaa osaamista uudistuneen Team Garminin Hannu Vesarannan ja Saku Laaksosen toimesta sekä lisää kovuutta Team Lowrance-Motorguiden Konsta Verho sekä Markku Kuisman tiimoilta ja vielä kun viime kauden Mustien hevosten kippari Juuso Siitonen tuo Team Fish Devilin mukaan siipimiehensä Marko Välimäen kanssa, on tämän kauden tulkit paikoillaan valmiina haasteeseen.

Sarja kuvattiin elokuussa alussa 2023.

Yhteistyössä: Aava Fishing/KPFishing, Daiwa Scandinavia, Fish Devil, Garmin Finland, OPM International/Lowrance/MotorGuide, Ratterbaits/Northern Fishing Games sekä Mercury Marine Suomi